CAPRI – unika sommarhus på västkusten

Capri är en bostadsrättsförening, som består av 89 hus och en servicebyggnad. På anläggningen finns både en barn- och en vuxenpool. Här finns tennisbana samt all-sport bana, minigolf med 9 hål och en lekplats i anslutning till badstranden bl a. Anläggningen ligger vid havet och i omedelbar anslutning till ett naturreservat.

Anläggningen invigdes 1978. Under åren har byggnaderna renoverats och moderniserats. Allt har skett med varsam hand för att bevara den genuina miljön och upprätthålla den gedigna kvalitén.

Läget med närheten till Strömstad, havet och den fina naturen i Bohuslän gör Capri till en unik anläggning.

 

CAPRI - ett semesterparadis i Bohuslän

Bohuslän i april-maj. Solen värmer redan ordentligt. Havet, stranden och klipporna har fått en ny nyans. Det gror och spirar. Fåglarna har återvänt. Luften är frisk, fylld av ljud och sköna dofter. Naturen klär sig i nya fräscha färger.

Juni, juli och augusti. Solen. Det salta och allt varmare vattnet med glittrande vågor. De släta rosa och grå klipporna med den ljuvliga blomsterprakten i skrevorna. Den mjuka och varma sanden. Kan det bli bättre?

September-oktober med de härliga brittsommardagarna. Luften är klar och skimrande. Sommarvärmen dröjer länge kvar i klippor och hav. I skogarna växer bär och svamp. Naturen exploderar i färger.

Bohuslän är ett generöst landskap. Det fria fisket har du tillgång till året runt.

Vad är det för väder just nu på Capri?

 

Dela på...